Veelgestelde vragen

Hieronder vind je antwoorden op vragen die vaak gesteld worden door mijn clienten. Als je vraag er niet tussen staat laat het mij dan weten. Want ik beantwoord graag je vraag. Het maakt mij dan ook niet uit waar je mee zit, er bestaan geen vreemde of rare klachten.

Wat zijn de resultaten van acupunctuur?
Een erg groot deel van mijn cliënten laat tijdens mijn behandelingen vooruitgang zien. De afgelopen jaren is er uitgebreid onderzoek gedaan naar de resultaten van acupunctuur op verschillende klachten, waaruit is gebleken dat het een aantoonbaar positief effect heeft voor 70% van de mensen die acupunctuurbehandelingen ondergaan:

  • Bij 30% van de cliënten is de klacht geheel verholpen
  • Bij 20% van de cliënten is een de klacht sterk afgenomen
  • 20% van de cliënten moet periodiek terugkomen en ervaart hierdoor een goede verbetering

Hoe maak ik bij jou een afspraak?
Bij mij kun je eenvoudig een afspraak maken. Dat kan je zowel per e-mail doen als telefonisch. Meestal kan je vrij snel bij mij terecht, in sommige gevallen zelfs binnen een week.

Heb ik een verwijsbrief je nodig van mijn huisarts?
Nee, dat is niet nodig. Je kunt mij voor een afspraak gewoon bellen of e-mailen.

Waar dien ik rekening mee te houden als ik voor behandeling kom?
Zorg ervoor dat je in ieder geval gegeten hebt. Acupunctuur op een compleet lege maag kan ik dan ook niet aanraden. Ga op tijd van huis en kom ontspannen aan. Probeer verder in ieder geval een ruim zittende broek te dragen of een rok. Als ik verschillende punten op je rug ga behandelen dan moet meestal je shirt of overhemd uit.

Neem contact met mij op
Vul mijn contactformulier in als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder.