Bioresonantie behandeling in Alphen aan den Rijn

Bioresonantie is een specifieke methode, die met elektromagnetische trillingen werkt. Deze trillingen worden ook wel frequenties genoemd. Je lichaam zendt verschillende frequenties uit: cellen, weefsels en organen hebben allemaal elk hun specifieke frequentie. Deze afzonderlijke frequenties staan met elkaar in verbinding en beïnvloeden elkaar. Vergelijk het maar met de snaar van een harp, als je er een aanslaat dan trillen de andere snaren mee.

Gezonde trillingen
Als je gezond bent dan hebben je frequenties een andere structuur dan als je ziek bent. De frequenties van een gezond iemand zijn harmonisch en vrij van vervormingen, terwijl als je ziek bent, zie je disharmonische trillingen. Verder kunnen vreemde stoffen in je lichaam verstorend werken, zoals bv. amalgaan, bacteriën en pesticiden.

Als je bij mij komt voor bioresonantie dan sluit ik je aan op de apparatuur . Op deze manier kan ik je frequenties registreren en zien of er mogelijk sprake is van een afwijkende lichaamsfrequenties. De meting vindt plaats op specifieke acupunctuurpunten. Een meting met behulp van elektro-acupunctuur geeft informatie over de energie in de verschillende acupunctuurbanen .

De frequenties, die buiten de zogenaamde “gezonde bandbreedte” vallen, worden vervolgens in de apparatuur omgepoold naar tegenfrequenties.

Deze behandelmethode is heel goed toepasbaar bij kinderen of voor wie angst heeft voor naalden.

Maak een afspraak
Neem vrijblijvend contact met mij op als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder in mijn praktijk in Alphen aan den Rijn.