Mijn werkwijze

Ik werk volgens de bekendste vorm van acupunctuur waarbij ik dunne, steriele wegwerpnaalden gebruik die ik plaats op verschillende meridiaanpunten van jouw lichaam. Door de naalden op deze punten te plaatsen kan de balans van je lichaam zich gaan herstellen en gaat jouw energie weer stromen.

Hoe ziet een behandeling eruit?

In het begin besteed ik veel aandacht aan het onderzoeken van jouw vraag of klacht. Hiervoor hebben we een uitgebreid gesprek, een tongdiagnose en een polsdiagnose.

Van daaruit wordt er in overleg een keuze voor de behandelmethode gemaakt. Ook houden wij het verloop van de behandelingen nauwkeurig in de gaten door regelmatige evaluaties uit te voeren. Na een behandeling is het belangrijk om veel te drinken. Want je kan redelijk loom zijn of lekker ontspannen.

Een acupunctuurbehandeling zelf bestaat uit het aanbrengen van zeer dunne naaldjes op specifieke punten op het lichaam. Hiermee is het mogelijk om bepaalde energiebanen te beïnvloeden en energiestromen te alterneren. Wanneer er bijvoorbeeld te weinig energie naar een bepaalde plek in uw lichaam gaat, dan kan ervoor gekozen worden om meer energie naar deze plek te geleiden.

Neem contact met mij op
Vul mijn contactformulier in als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder.